ETB Cas Sombroek Toernooi 2011

e.t.b. cas sombroek toernooi 2011  (194)_399x600Zondag 6 november streden maar liefst 174 recreanten om de felbegeerde trofee van St. Mauritius. En nog nooit waren er zoveel mannelijke deelnemers als dit jaar. Maar liefst 43 jongetjes waren van de partij. Samen met de dansmeisjes onder leiding van Elise Schoen en de selectieleden die voor een mooie demonstratie zorgden kwam het totaal aantal deelnemende kinderen op ruim 225!!
  
Voorzitter Alfred Schilder benoemde voor aanvang van het toernooi
Piet Tol (van Gerie) postuum als erelid van de vereniging.
Meer hierover onder het kopje Ere leden
 
De opkomst van ouders en oma's en opa's was enorm. Het was soms moeilijk een plaatsje te vinden op de tribune. De spanning steeg toen alle nummers 1 van de ploegen naar voren waren geroepen. Wedstrijdleider Jaap Smit maakte daarom snel bekend dat FAM WILDERINK, ST.ANTONIUSSTRAAT 3 winnaar was geworden van de trofee.
 
Om klokslag half 1 was het afgelopen en gingen alle kinderen met een medaille om de nek weer huiswaarts.
 
Nummers 1 van de deelnemende ploegen:
 0. Tristan Klanker
 1. Emma Snoek
 2. Zoë Voorthuijzen
 3. Kyan Jacobs
 4 .Nelly Karregat
 5. Britt Sombroek
 6. Chantal Tol
 7. Melanie Steur
 8. Daniëlle Hansen
 9. FAM WILDERINK
10.Emily Keyzer
11.Cathy Smit
12.Sacha Gunther
13.Chantal Kwakman
 
Dank aan Jan en Theo Schilder (vervoer), Jaap Smit (wedstrijdleider), Frans Douma en Margriet Veerman(telcommissie), Jan Schilder en William Zwarthoed (EHBO), Lisa Tol (catering), John Loch, Joop Veerman en Jan Mooijer (foto’s), Geer Schilder (hoofdjury/ prijzen ), Annie en Irene (entree), Hein, Thoom en Alfred (toestellen), alle aanwezige leiding en niet te vergeten de 14 juryleden.
Tot volgend jaar!
 

Sponsors

QR donatie