Bedankt voor de ondersteuning op het Veerman Wooncentrum Turntoernooi 2017

Afgelopen weekend heeft St. Mauritius het Veerman Wooncentrum Turntoernooi mogen organiseren in opdracht van de Technische Commissie Turnen van de KNGU. Ook dit jaar is het toernooi een groot succes geworden. Vanaf zaterdagmorgen 08:30 uur tot zondagmiddag 18:00 uur stonden er 9 wedstrijden op het programma voor zo’n 500 turners uit heel Nederland.

Als vereniging is het onmogelijk om dit soort wedstrijden naar Volendam toe te halen zonder de medewerking van sponsors en heel veel vrijwilligers. Heel veel dank richting onze hoofdsponsor Veerman Wooncentrum en onze sponsors KIVO Plastic Verpakkingen, ETB Cas Sombroek, Molenaar & Zwarthoed, Juwelier Piet Schilder (Vik), Tribute to the Cats band, Mooijer-Volendam, Bakkerij van Pooij, Nieuw Leven Bouwmarkt, Sportshop Pier, Groente en Fruitboxer Rijkenberg, Podobrace, Slijterij De Stient,  Karels Foto Souveniers, Succes Schoonmaak en Dutch Steigers

Dank aan alle ouders, turn(st)ers, vrijwilligers, leiding en bestuursleden van St. Mauritius die mee hebben geholpen bij de invulling van de organisatie. Dank voor de samenwerking met de Gemeente Edam-Volendam, EHBO, Handbalvereniging Kras/Volendam en dan met name Paco, Cor, Vera en Hans Admiraal. Ook willen we Klaas Bond bedanken voor het beschikbaar stellen van de haringkar die we als infostand hebben ingezet, de SKOV en het  Don Bosco college voor het plaatsen van de containers.

Bedankt en we hopen volgend jaar opnieuw een beroep op jullie te mogen doen!!
 
Wedstrijdorganisatie en bestuur van St Mauritius

 

Sponsors

Samenwerking

Topsport-partners: 

FC Volendam Handbal Volendam