Turnblog Podobrace grote club actie

Erfenis

De huidige generatie turners en turnsters laat een erfenis achter van heb ik jou daar. De trainers van Mauritius staan dan ook voor een zware opgave. Een loodzware opgave welteverstaan. Zij moeten een generatie turners opleiden die het stokje over gaat nemen van de huidige wereld- en Olympisch kampioenen. Ga er maar aan staan…

Het Nederlandse turnpubliek is de afgelopen decennia namelijk enorm verwend geraakt. Namen als Sanne Wevers, Celine van Gerner, Epke Zonderland, Jeffrey Wammes, Yuri van Gelder en ga zo maar door rijgen de medailles aan elkaar en zorgen voor een enorme populariteit voor het turnen in Nederland. 

Kinestiotape voor betere doorbloeding

Zoals het gaat bij iedere generatie heeft ook deze een uiterlijke houdbaarheidsdatum. Wellicht gaan ze nog twee of vier jaar door, maar uiteindelijk verlaten ook zij het wereldtoneel. Dus moeten de trainers van Mauritius op zoek naar nieuwe talenten. Talenten die staan te trappelen om de huidige wereldtoppers op te volgen.

Talenten die bereid zijn om zich dag in dag uit in het zweet te werken om de records van weleer uit de boeken te turnen. Talenten die alles opzij willen zetten op de jacht naar eeuwige roem. Talenten die zelfs de Playstation uit durven te zetten. Er ligt een schone taak voor de trainers van Mauritius om die talenten te vinden…

Podobrace Grote Clubactie

Deze blog wordt aangeboden door Podobrace. Wanneer je via de links in deze blog je sporttapekinesiotapesteunkousen óf producten voor hielspoor of hallux valgus bestelt, steun je direct Mauritius Volendam.

Jan Koning, freelance journalist en auteur Zijwind.

 

Sponsors

Samenwerking

Topsport-partners: 

FC Volendam Handbal Volendam