Eerste rayon competitiewedstrijd 3e en 4e divisie heren 2010

aan_het_rekZaterdag 27 november vond de eerste Rayon competitiewedstrijd plaats van de derde en vierde divisie. Er waren 69 deelnemers die uitkwamen op het 10e niveau.Het was deze keer in Hoorn te doen, dus niet zo ver rijden gelukkig.De jongens Bjorn, Don, Cees en Dave waren warmgedraaid maar begonnen helaas de eerste ronde met rust.

 

 

 

Na een peptalk van meester Willem begonnen de jongens in de tweede ronde met vloer. Het jurylid bij vloer was niet echt capabel, want ze keek niet continue naar de oefening van onze jongens. Ze scoorden dan ook allemaal hetzelfde, tussen de 16.20 en 16.40. Zeer toevallig, misschien een beetje natte vingerwerk? Ik denk het.

 

En onze jongens hadden natuurlijk geoefend op een vrij oefeningvloer, nu lag er een lange mat.

Het tweede onderdeel was voltige. Dit gaat voor de meeste wel goed, en Cees verbaasde ons het meest door 4 flanken achtereen te turnen. Dave Groot scoorde hier het hoogst. Maar liefst een19.20!

Daarna was het de beurt aan ringen. Hier is ook nog wat oefening vereist! De score was teleurstellend laag. Trainen jongens!!

Het derde onderdeel was sprong. Hier scoorde Cees de meeste punten, hij turnde een plusje. Dit leverde een 18.70 op!

Verder met brug was het nu de beurt aan Don met de hoogste score, hij behaalde een 16.20.

Aan rek was Bjorn de uitblinker, hij had als enige een salto als afsprong en werd dan ook beloond met een 17.60.

De eindscore was uiteindelijk prima voor een eerste wedstrijd:

Pupillen:

Dave Groot4e plaats

Don Smit6e plaats

Bjorn v. Driel7e plaats

 

Jeugd:

Cees Mooijer1e plaats

 

Prima gedaan jongens, maar gezien de score op de onderdelen moet er nog flink wat getraind worden. Er zijn veel spierballen voor nodig om bij de eerste 10 te blijven dus veel krachtoefeningen!!! Zet em op!

 

mooi_aan_het_rek

kees

super_mooi_aan_het_rek

 

 

 

Sponsors

QR donatie