Spelenderwijs een brede bewegingsbasis ontwikkelen. Basisgym is eigenlijk een must have voor alle kinderen vanaf 4 jaar.
Sponsoring is niet meer weg te denken bij sportverenigingen. Zonder sponsoring worden contributies onaanvaardbaar hoog. Uw logo kan hier ook komen te staan.
De allereerste gymles, samen met mama of papa. Keer op keer een stapje verder in het ontdekken van beweging.komen te staan.
Samen werken aan algehele fitheid. Met onze sportfit lessen kom je én blijf je in vorm. Voor alle niveaus bieden wij trainingen.
Sponsoring is niet meer weg te denken bij sportverenigingen. Zonder sponsoring worden contributies onaanvaardbaar hoog. Uw logo kan hier ook komen te staan.
Onze toekomstige kampioenen een kans bieden. Kinderen met talent kunnen in de selectie uitgroeien tot toptalenten in het turnen.

JSC-sport selectie-sponsor van St. Mauritius

Per 01 april 2012 is JSC sport selectie-sponsor geworden van St. Mauritius. De voltallige selectie bestaat uit ± 80 wedstrijdturners en turnsters die zowel op landelijk als op regionaal niveau voor St. Mauritius uitkomen. Voor de komende 3 jaar heeft Ruud Jacobs zich met zijn bedrijf JSCsport verbonden aan St. Mauritius.
Met deze nieuwe sponsor is St. Mauritius zeer verheugd en ook JSCsport wil een extra bijdrage leveren aan de doelstellingen en plannen die de vereniging heeft met haar turnselectie.

Waarom JSCsport sponsor is geworden van de hele turnselectie van St Mauritius:

Ruud Jacobs, Personal Trainer en eigenaar van JSCsport aan het woord:
Turnen is al van jongs af aan een passie van mij en is een zeer arbeidsintensieve sport waar vele uren in gestoken wordt door turn(st)ers, ouders, trainers en vele vrijwilligers zoals ook het club bestuur.
Ik wil graag dat elk talent het maximale uit zijn / haar sport kan halen en probeer op deze wijze mijn steentje hieraan bij te dragen.

Het zou jammer zijn dat talenten niet meer hun favoriete sport zouden kunnen beoefenen doordat het te duur zou worden; het moet geen elite sport worden.
Met de gedachte, dat turnen de sport bij uitstek is om een zeer goede basis te leggen voor een andere sport, kan JSCsport op deze manier ook nog een bijdrage leveren aan topsport voor meerdere clubs.
Als ze later besluiten om niet meer te blijven turnen, kunnen ze door deze basis ook kiezen voor een andere wedstrijdsport in onze gemeente.
Mauritius timmert sportief gezien met zowel de dames- als de heren selectie op provinciaal en landelijk niveau aan de weg en willen dat de komende jaren stapsgewijs ook internationaal gaan uitbreiden.

Het sociale element en het plezier wat de turn(st)ers zo kunnen beleven aan hun favoriete sport bij een gecombineerde selectie van St Mauritius vind ik ook van groot belang.
Het bedrijf JSC Sport bestaat sinds eind 2001, is opgericht door Ruud Jacobs, voormalig bondscoach turnen (1996-2001)en nu personal trainer, revalidatie trainer. Ook coacht hij amateur- en topsporters uit meerdere takken van sport.

JSC Sport streeft drie belangrijke doelen na:

BETER – Sportrevalidatie is een belangrijk onderdeel binnen JSC Sport. Door een gedegen opleiding kunnen de personal trainers van JSC Sport de begeleiding verzorgen na bijvoorbeeld een fysiotherapie-traject of operatie. Meestal krijgt men geen verdere nazorg en zelfstandig trainen komt er niet altijd van. Terwijl een gericht trainingsprogramma juist erg belangrijk is; het voorkomt het terugkeren van de klacht. JSC Sport heeft revalidatieprotocollen voor: onderbeen/enkels, liezen, hamstrings, heupen, knieën, (onder)rug en schouder- en nekklachten.

FITTER - Personal training is vooruit zien, een garantie voor de toekomst, maar ook iets om in het heden fitter, energieker en sterker te zijn. We zijn niet gewend om preventief aan onze gezondheid te werken, maar het is wel belangrijk om dat te doen. Mensen spreken zichzelf soms tegen; ze vinden hun gezondheid belangrijk en waardevol, maar investeren geen tijd, energie en middelen erin. Welk doel je ook nastreeft (afslanken, sterker worden, figuurcorrectie) een personal trainer zorgt ervoor dat het bereiken van die doelen eenvoudiger wordt. De middelen om het doel te bereiken zijn volledig gericht op jou als individu en zullen dus perfect aansluiten.

STERKER – De tijd dat een amateur- en/of topsporter slechts één trainer heeft is voorbij. Uiteraard is er een centraal aanspreekpunt, de coach, die zich vooral richt op tactiek, techniek en planning. Voor de overige zaken worden specialisten in huis gehaald.
JSC is specialist op het gebied van sport specifieke krachttraining, coördinatietraining en looptraining. Krachttraining op maat voor sporters zorgt voor een hogere belastbaarheid, betere wedstrijdprestaties en minder blessures. Door de kennis en ervaring is JSC in staat om een op maat gesneden programma aan te bieden.
Voor alle 3 de doelgroepen is een belangrijk onderdeel van de inventarisatie het afnemen van een specifieke test wat met name tot doel heeft de disbalans in het lichaam in kaart te brengen en hier het individuele programma op aan te passen zodat deze disbalans wordt aangepakt.

Zo traint Ruud Jacobs momenteel voetballers van een aantal clubs uit het betaalde voetbal, is hij hoofdtrainer/ technisch manager van turnvereniging Mauritius en is hij fysiek trainer via het NOC/NSF voor het traject van de Olympische Spelen 2012.

Sponsors

Avia Club stand