Spelenderwijs een brede bewegingsbasis ontwikkelen. Basisgym is eigenlijk een must have voor alle kinderen vanaf 4 jaar.
Sponsoring is niet meer weg te denken bij sportverenigingen. Zonder sponsoring worden contributies onaanvaardbaar hoog. Uw logo kan hier ook komen te staan.
De allereerste gymles, samen met mama of papa. Keer op keer een stapje verder in het ontdekken van beweging.komen te staan.
Samen werken aan algehele fitheid. Met onze sportfit lessen kom je én blijf je in vorm. Voor alle niveaus bieden wij trainingen.
Sponsoring is niet meer weg te denken bij sportverenigingen. Zonder sponsoring worden contributies onaanvaardbaar hoog. Uw logo kan hier ook komen te staan.
Onze toekomstige kampioenen een kans bieden. Kinderen met talent kunnen in de selectie uitgroeien tot toptalenten in het turnen.

Eerste competitiewedstrijd dames 4e divisie 2012

Zaterdag 17 november werd in Wormer de eerste turnwedstrijd voor de vierde divisie van dit seizoen gehouden. De meisjes van Mauritius worden gesponsord door Succes Schoonmaak en JSCsport. Voor de instapmeisjes betekende dit gelijk een nieuwe oefenstof. Dat was best even spannend.

In de ochtend waren bij de eerste wedstrijd de instap D2: Neline, Frances en Liza aan de beurt. Zij turnde alledrie een nette wedstrijd. Liza sprong twee keer een mooie handstandplatval en werd uiteindelijk 3e. Neline liet een hele nette vloer en balkoefening zien. Neline is vierde geworden. Frances turnde net als de andere meisjes een goede wedstrijd. Vooral vloer deed zij erg netjes. Frances is zesde geworden.

In de tweede wedstrijd waren bij de instap D1: Marenne, Anouk en Mijntje aan de beurt. Zij turnen dit jaar instap D1. Met de vloeroefening zorgde de meiden al voor een spetterende opening. Zij waren de eerste drie die deze nieuwe oefening lieten zien. Op sprong kunnen we nog wat punten pakken, de salto vraagt nog wat meer aandacht. Brug ging vervolgens erg goed en ook balk was netjes. Mijntje haalde zelfs alles erop! Daarna was het wachten op de uitslag, maar niet voor niets! Eerst mocht Mijntje op het podium om de bronzen medaile op te halen vervolgens Anouk voor de zilveren en tot slot mocht Marenne het goud in ontvangst nemen en stonden de meiden met z’n drieën op het podium. Een mooier plaatje kan niet! Gefeliciteerd meiden!

's Middags stonden er ook nog twee wedstrijden op het programma. In de eerste middagwedstrijd kwamen de jeugdmeiden in actie, in deze categorie turnen de meiden 2 jaar. De categorie jeugd betekent: het eerste jaar keuzeoefenstof: iedereen turnt hun eigen oefening, wat het dus extra spannend maakt. Voor drie van de vier jeugdmeiden is dit het eerste jaar en dat betekende dus dat er ook meiden van een jaar ouder mee deden. Dit schrok de meiden echter niet af. Robine haalde samen met Sophie het 2e cijfer op vloer, Puck turnde voor het eerst de kip op de hoge brugligger en Josephine spande de kroon: zij turnde op alle vier de toestellen de sterren van de hemel en mocht ook op het hoogste podium plaatsnemen! Sophie en Robine waren dicht bij een medaille: zij werden 6e en 7e en eindigden dus net naast het podium. Maar: een begin om trots op te zijn!

In de laatste wedstrijd kwamen de pupillen 1 en senioren in actie. Kim, Yinglian en Ilona Bond turnen dit jaar in de categorie pupil 1, wat betekent dat zij op vloer voor het eerst een oefening op muziek moeten laten zien. Alle drie de meiden lieten zien dat dit hun sterke punt is en Ilona behaalde zelfs het hoogste cijfer op dit toestel! Yinglian straalde eveneens op vloer en deed het ook niet onverdienstelijk op brug. Kim turnde een hele stabiele wedstrijd en maakte geen grote fouten. Uiteindelijk werd Kim 3e, Ilona 4e en Yinglian 5e. Ilona Out kwam uit in de categorie senioren. Ook Ilona heeft geen grote fouten gemaakt en scoorde op het onderdeel vloer het 3e cijfer van de wedstrijd. Zij eindigde als 9e.

Via deze weg willen wij onze juryleden bedanken die het mogelijk maken dat we de kinderen mogen inschrijven bij deze wedstrijden. Ook bedanken we onze nieuwe paksponsoren: Succes Sschoonmaak en JSCsport.

Sponsors

QR donatie