Spelenderwijs een brede bewegingsbasis ontwikkelen. Basisgym is eigenlijk een must have voor alle kinderen vanaf 4 jaar.
Sponsoring is niet meer weg te denken bij sportverenigingen. Zonder sponsoring worden contributies onaanvaardbaar hoog. Uw logo kan hier ook komen te staan.
De allereerste gymles, samen met mama of papa. Keer op keer een stapje verder in het ontdekken van beweging.komen te staan.
Samen werken aan algehele fitheid. Met onze sportfit lessen kom je én blijf je in vorm. Voor alle niveaus bieden wij trainingen.
Sponsoring is niet meer weg te denken bij sportverenigingen. Zonder sponsoring worden contributies onaanvaardbaar hoog. Uw logo kan hier ook komen te staan.
Onze toekomstige kampioenen een kans bieden. Kinderen met talent kunnen in de selectie uitgroeien tot toptalenten in het turnen.

Kerstboom actie Rabobank 2014

 

Op woensdag 7 januari 2015 werden maar liefst 52 cheques uitgedeeld op het hoofdkantoor van Rabobank Waterland. Vanuit St. Mauritius was Niels Schilder uitgenodigd voor de uitreiking. De cheques zijn bedoeld om wensen in vervulling te laten gaan die in december zijn ingediend tijdens de actie De Wensboom.

 

Eind vorig jaar, op 6 december plaatste de Rabobank verschillende wensbomen in de kantoren en waren ook met de Wensboom aanwezig op verschillende kerstmarkten in de regio. Iedereen kon een wens ophangen in de boom, voor een stichting of vereniging of een mooie kerstgedachte.
"Maar liefst 238 wensen kwamen binnen in de loop van de actie", vertelt Erika Hes, Adviseur Coöperatie bij Rabobank Waterland en Omstreken. "Uiteindelijk hebben we er 52 uitgekozen die we een financiële bijdrage schenken uit ons Rabo Waterland Coöperatiefonds, zodat de wensen uit kunnen komen. Er zaten prachtige wensen tussen: van een bijdrage voor het opknappen van het clubhuis van zeilvereniging Katwoude tot materialen voor de hobbyclub Ilpendam en een nieuw springkussen voor Volksspelen comité Westbeemster. Veel wensen kwamen er binnen voor het NK Touwtrekken in Volendam.
Niels Schilder had een wens ingediend bij de Rabobank in Volendam voor handstand-bollen en brugbeschermers voor zowel de dames-turnsters als voor de heren-turners.

De Rabobank wil als coöperatieve bank graag samenwerken met onze omgeving om de (sociaal) economische ontwikkelingen in de regio te bevorderen. Door een financiële bijdrage uit ons Rabo Waterland Coöperatiefonds hopen we zo een steentje bij te dragen aan de maatschappij.

Gymnastiek- en turnvereniging St. Mauritius bedankt Rabobank Waterland voor hun bijdrage aan de verschillende materialen die we gaan gebruiken in onze Gymstuif.

 

Sponsors

QR donatie