Smit & Smit Advocaten Turntoernooi 2017

In de Gymstuif vond op zondag 18 juni het 4e Smit & Smit Advocaten Turntoernooi plaats voor de meiden van het Toestelturnen van Turnvereniging St. Mauritius Volendam. De turnsters hebben hun oefeningen laten zien op vloer, sprong, brug, balk en trampoline. Er namen maar liefst 54 turnsters deel aan de wedstrijd. De zaal was dan ook goed gevuld met familieleden en vrienden. De meisjes hebben enorm hun best gedaan. Wij, de trainers, zijn dan ook erg trots op hun geweldige prestaties.

De uitslag is als volgt:

Leefttijdscategorie 1:
1ste plaats Maggy Hoekstra met 51.15 punten, 2e plaats Lisa Vis met 50.50 punten en 3e plaats Sophie Spaans met 47.65 punten.

Leeftijdscategorie 2:
1ste plaats Esmée Wijsman met 51.15 punten, 2e plaats Claire Nieuweboer met 49.05 punten en 3e plaats Christine Schilder met 49.00 punten.

Leeftijdscategorie 3:
1ste plaats Rosa Bosch met 54.70 punten, 2e plaats Sanne Tol met 35.00 en 3e plaats Roos Tol met 51.00.

Dankzij alle turnsters, ouders, trainsters, juryleden, vrijwilligers en niet te vergeten onze sponsor, Smit & Smit Advocaten, was het een geslaagde en sportieve dag. Jack en Kees Smit waren aanwezig om de prijzen uit te reiken aan de turnsters. Smit & Smit Advocaten is het toonaangevende advocatenkantoor uit de regio Waterland die op eigentijdse wijze de advocatuur bedrijft. Zij delen hetzelfde doorzettingsvermogen, passie en disciplines die eigen zijn aan het turnen.

 

 

Sponsors

Avia Club stand