2009 Suzuki toernooi Purmerend

St. Mauritius en de Beukers succesvol op Suzukitoernooi in Purmerendsuzuki

Tijdens het suzukitoernooi in Purmerend op 13 juni hebben de turners van St . Mauritius zeer goed gepresteerd. Bij de individuele uitslag werd Don Smit 2e en Jay Pijlman 3e. Torn Zimon Oesso van de Beukers werd eerste. 

Een heus Edam-Volendams podium. Bij het groepsklassement ging het ook perfect: Mauritius werd 1e en De Beukers werden 3e. Gymnet werd 2e.

Het team van St. Mauritius bestond uit Don Smit, Bjorn van Driel, Cees Mooijer, Dave Groot, Jay Pijlman en Thomas Schilder onder begeleiding van Jaap Zwarthoed en Richard v.d. Made.

 

 

Afgelopen zaterdag hadden onze jongens van de derde divisie het jaarlijks terugkerende Suzuki toernooi in Purmerend. Thomas Schilder, Bjorn van Driel, Cees Mooyer, Jay Pijlman, Don Smit en Dave Groot waren hiervoor geselecteerd en gingen vol enthousiasme heen. Zij waren echter niet verwachtingsvol dat zij de wedstrijd tot een 1e, 2e of 3e plaats zouden brengen, gezien ze vorig jaar als team op een 5e plaats geeindigd waren. Echter, de ploeg van 6 kanjers is hechter en sterker geworden door het jaar heen en turnden allen een sublieme oefening op alle toestellen, met hier en daar een paar schoonheidsfoutjes. Dit leverden de jongens een geweldige 1e plaats op, dat beloond werd met een grote beker en een medaille. Top gedaan jongens! Ga zo door!

Individueel vielen ook twee mauritianen in de prijzen. Don Smit behaalde de 2e plaats en Jay Pijlman een 3e plaats. De 1e plaats was verdiend door Torn Oesso van de Beukers.

 

Deze groep is enthousiast en gaan graag naar de training! Echter, meer krachttraining en spierspanningoefeningen tijdens de training zou deze jongens tot nog grotere prestaties leiden.

Veel succes voor het nieuwe seizoen!

Sponsors

Avia Club stand