NK dames 1e en ere divisie 2011

img_667918 en 19 juni werden deNK Turnen Dames + Heren - Meerkamp + Toestellen gehoudenin Heerenveen. Namens Mauritius namen 3 turnsters deel aan dit evenement. Anne Kamphorst, Sanna Veerman en Christine Tol.

Sanna Veerman(talenten divisie instap). Sanna heeft de afgelopen wedstrijden alles gewonnen en daarom was dit de slagroom op de taart. Op vloer liet zij een super oefening zien die een scoorde opleverde van 13.050. Haar eerste gouden plak. TopDaarna scoorde ze op2 sprongeneen gemiddelde van 14.000.2 sprongen die keurig en strak werden uitgevoerd en dat resulteerde in een tweede gouden plak.Op brug turnde ze een keurige oefening en met een super score van 14.600 werd zij tweede , en pakte dus een zilveren plak. Op balk wat normaal altijd goed gaat,ging zeiets te snel en en viel ze een keer van de balk maar werd toch keurig vierde.

 

 

Christine Tol (talenten divisie Pupil 2)

Christine Tol begon op sprong en het gemiddelde van de 2 sprongen kwam neer op een score van 14.900. In dit zeer sterke deelnemersveld resulteerde dit in een totaal onverwachtse bronzen plak.

Bij het tweede onderdeel was duidelijk dat de concurrentie steken liet vallen enChristine scoorde met een schroef als afsprong, een 13.150. Mega, een zilveren medaille.

Het laatste onderdeel en het meest spannende onderdeel Balk leverde bloedstollende taferelen op. Christine turnde een super mooie oefening , alleen de score kwam tot het allerlaatste moment niet in beeld. En toen het in beeld kwam, een 13.800 leverde haar dat de Nederlandse Kampioenstitel op. De gouden plak. Top prestatie.

 

Anne Kamphorst(Eredivisie Jeugd)

Zaterdag 18 juni kwam Anne uit in de finale Meerkamp

 

Annebegon op het onderdeel balk en dat ging meteen niet goed. Een aantal keren viel zij daar vanaf en dat was gelijk tekenend voor deze dag. Het lukte gewoon niet.

Op vloer pakte zij de draad weer op en scoorde een keurige 11.800. Op sprong ging het ook heel goed en dat resulteerde in een score van 12.850. Anne werd uiteindelijk 17e.

Trainsters Sarah Klouwer en Monique Zwarthoed, hulde voor deze fantastische resultaten. Mega.

 

img_6679

img_5520

img_6681

img_6621

img_6676

 

klik hier voor de uitslagen

 

img_6216

Sponsors

Avia Club stand