Heren kwart finale Best 2015

Turners St. Mauritius plaatsen zich voor halve finales NK

Afgelopen weekend vond in het Brabantse Best de kwart finale voor turnen Heren plaats.
Tijdens deze wedstrijd was een plaatsbewijs te verdienen voor de halve finales in Zwijndrecht of Twello.

 

In de ochtend was het beurt aan de turners in de Instap 10: Kimo Oostheim en Rik de Boer. Kimo turnde een solide wedstrijd en turnde zich naar de halve finale. Voor Rik de Boer liep de wedstrijd anders en lukte het Rik helaas niet op de halve finale te halen. In de middag turnde de turners in de categorie Instap 9. Leon Atherton turnde een goede wedstrijd en eindigde in deze categorie op de 3e plaats. Ook Lode Philippi turnde een goede wedstrijd en werd 7e. Door een aantal onvolkomenheden in zijn oefeningen werd Yoran uiteindelijk 10e. Alle drie turners hebben zich geplaatst voor de halve finale. Als laatste op zaterdag kwam Sverre van Wijngaarden op de wedstrijdvloer. Sverre turnt in de Keuze oefenstof niveau 7 en wist zich met een uitstekende wedstrijd te plaatsen voor de halve finale met een mooie 1e plaats.

Zondag turnde Dorin Radulescu en Frenck Guijt in de categorie Pupil 8. Frenck moest er hard voor werken, maar wist zich uiteindelijk als 18e te plaatsen voor de halve finale. Dorin turnde een constante wedstrijd en werd 6e. Als laatste turnde Stijn Buijs in Jeugd 7 Keuze oefenstof. Stijn turnde zich naar de 3e plaats. Stijn plaatste zich hiermee, net als Dorin, voor de halve finale.

Trainers Ben Zwarthoed, Willem van Wijngaarden, Martin Kroon, Sebastien Hoek, Jaap Zwarthoed en Anja Leeflang,
kunnen terugkijken op mooie resultaten en dit verder uitbouwen naar de goede resultaten,
op de halve finale die uiteindelijk de felbegeerde finaleplaatsen moet gaan opleveren.

Met dank aan onze teamsponsors Smit & Smit Advocaten en Dutch Steigers en wedstrijdselectiesponsor JSC Sport.

Foto: v.l.n.r. Kimo Oostheim, Yoran Rein, Leon Atherton, Sverre van Wijngaarden, Lode Philippi, trainer Willem van Wijngaarden en Rik de Boer

 

Sponsors

Avia Club stand