Eerste wedstrijd van de nieuwe toestelturnen plus groep van de recreatie

De toestelturnen plus groep is in september 2017 opgestart door Daphne Groot en Marsja Bertens, en blijkt nu al groot succes.

In het weekend van 25 en 26 november hebben de meisjes van de plusgroep van St. Mauritius hun 1e rayonwedstrijd op D2 niveau geturnd.

Deze nieuwe groep heeft samen met de trainsters Daphne Groot en Marsha Bertens hard getraind om dit weekend complete oefeningen te turnen.

Zaterdag hebben de pupillen 1 laten zien wat ze kunnen. Emily Veerman heeft vooral een fantastisch mooie vloeroefening geturnd met een cijfer van 13.85! Zij is als 7e geëindigd. Lynn Kuipers heeft ook zeker laten zien wat zij in petto heeft. Zij is geëindigd op de 9e plaats. Sophie Spaans haar cijfers lieten het misschien niet zien, maar zij heeft een prachtige wedstrijd geturnd en is geëindigd op de 11e plaats. Rose van der Waarden heeft de trainsters verbaasd met een mooie brugoefening en dit werd beloond met cijfer van 12.20. Zij is geëindigd op de 12e plaats.

Zondag waren de pupillen 2 aan de beurt. Maggy Hoeksta heeft prachtige oefeningen laten zien en heeft een mooie brozen medaille gewonnen! Bibi Cooper heeft vooral een geweldige sprong laten zien die is beloond met een 13.58. In totaal is zij geëindigd op de 11e plaats. Sophie Schilder mag ook zeker trots zijn op haar goed geturnde wedstrijd en een mooie 12e plaats. Fem Hoekstra heeft vandaag ook super goed haar best gedaan en mag ook zeker trots zijn op haar 18e plaats.

De trainsters zijn in ieder geval enorm trots op de meisjes! Gefeliciteerd.

Sponsors

QR donatie