Sportfit


St. Mauritius heeft diverse activiteiten waarbij je in een ongedwongen sfeer kan werken aan je algehele fitheid. Onze lessen beginnen altijd met een warming-up en eindigen met een cooling-down. Al onze trainers zijn professioneel opgeleid en beschikken over de juiste diploma's voor de groepslessen.

Wil je graag kennismaken met onze lessen? Kom eens langs en doe mee! De eerste les is altijd gratis. Vooraf aanmelden is niet nodig. Kijk onder Rooster voor actuele tijdstippen, locaties en train(st)ers van de lessen.

Conditietraining (dames en heren)
Algemene training gericht op verbetering van je uithoudingsvermogen. Veel zweten, calorieën verbranden en je hoofd helemaal leeg maken staan centraal. Met behulp van dumbells, steps en ballen voer je verschillende oefeningen uit gericht op een betere conditie. Ook komen regelmatig krachtcircuits voorbij waarin je alle spiergroepen traint.
Intensiteit: ***
Kracht: **

Combifit (dames en heren)
Spieren trainen en lekker zweten is het motto van deze les. Iedere week hebben we een andere stijl. Zowel Steps, Aerobics en Tai-bo, als conditie- en circuittrainingen komen voorbij. En dit zonder al teveel pasjes voor de mannen onder ons.
Intensiteit: **
Kracht: ***

Combishape
Gevarieerde les waarin je werkt aan spierversterking en conditie. We combineren cardio training met low-impact oefeningen waarbij alle spiergroepen aan bod komen. Voor de afwisseling gebruik je steps, dumbells, grote en kleine ballen en aerobics oefeningen. Combishape is de ideale les om in vorm te komen en te blijven. Op een aantal dagen combineren wij Combishape met Pilates.
Intensiteit: **
Kracht: **

Aerobics
Onze Aerobics lessen zijn een goede manier om coördinatie en conditie te verbeteren. Beweging op muziek staat centraal. Wekelijks leer je verschillende bewegingen en stijlen.  Een knallende eindchoreografie is het resultaat van iedere les.
Intensiteit: **
Kracht: *

60+ Fit (dames en heren)
Een gevarieerde fit-training speciaal gericht op 60-plussers. Door regelmatig te bewegen voorkom je kleine pijntjes en ongemakken. Zowel spiergroepen en conditie als coördinatie en lenigheid worden getraind. Alle oefeningen voer je met een lagere intensiteit uit dan in onze reguliere lessen. Belangrijkste doel is om op een verantwoorde manier de spieren en het lichaam soepel te houden. Intensiteit: *
Kracht: *

Pilates
Pilates is een bewegingsmethode die ontworpen is om je lichaam in evenwicht te brengen. Zo ontwikkel je een verbeterde lichaamshouding, soepelere wervelkolom en sterkere spieren. Tevens verhoogt Pilates de stofwisseling, verbetert de bloedcirculatie en vermindert rug- en nekklachten. Pilates heeft een ontspannende uitwerking op de geest. Het bevrijdt het lichaam van de spanning en verhoogt het energiepeil.
Intensiteit: *
Kracht: **

Sponsors

QR donatie