Vrienden van St. Mauritius

Na ruim 12 jaar is het eindelijk zover dat de Sportcampus  ETB Sombroek wordt gebouwd.
Maarrr…. nu willen we “met elkaar en voor elkaar” de Sportcampus inrichten. In het afgelopen jaar (2020) hebben we niet de jaarlijkse loterij kunnen organiseren en daarom hebben we nu iedere hulp extra hard nodig. Help ons mee….
…..door middel van de actie “Vriend van Mauritius”.

Hoe willen we dit samen gaan oppakken?
We gaan met z’n allen de Sportcampus nabouwen: dat gaan we doen met een grote puzzel van de Sportcampus. Hoe mooi zou het zijn samen de puzzel afgerond te hebben net voor de uiteindelijke oplevering van de Sportcampus in oktober 2021. Een mooie wedstrijd tussen de leden van St. Mauritius, Volendammers en de vaklieden van de Aannemer en Onderaannemers die al hard aan het werk zijn.

Wat is de bedoeling:
- Ieder lid krijgt een brief + koker -> een estafettestok;
- In de koker zit een grote foto van de Sportcampus (afgebeeld als een puzzel);
- Een puzzelstukje staat voor het aanbrengen van een nieuwe “Vriend van Mauritius”;
- De brief is een machtigingsformulier die je nodig hebt als je een nieuwe “Vriend van Mauritius” wil aanmaken en deze moet worden ingevuld door jouw “Vriend van Mauritius”.

Als het machtigingsformulier is ingevuld, mag je daarna de naam van jouw “Vriend van Mauritius” invullen in een puzzelstukje op de foto. Hierna rol je de puzzel weer op een stopt deze terug in de koker en geef je deze als estafettestok door aan het volgende lid van St. Mauritius, een vriend(in), familelid of kennis die de vereniging een warm hart toedraagt.

Het is de bedoeling dat de koker (estafettestok) door de hele vereniging maar ook door heel Volendam gaat, zodat we kunnen zeggen:
‘St. Mauritius Volendam laat generaties bewegen’ met ouder & kindgym, volleybal, conditietraining, yoga, circuittraining, freerunning, toestelgym, combishape & pilatus, basisgym, motoriekgym, jongensgym, sportchallenge en het selectieturnen heren & dames.

Dat we straks met “trots” de puzzel van de Sportcampus ETB Sombroek kunnen laten maken met alle namen van:

de Vrienden van Mauritius

 

Opmerking:
- Het machtigingsformulier inleveren bij G.A.M. Schilder, Boezelgracht 54, Volendam.
- De vereniging geeft dan aan jou een nieuw machtigingsformulier mee die je samen met de koker weer aan het volgende lid, vriend(in), familielid of kennis kan doorgeven.

Met vriendelijke en sportieve groet,

Bestuur en Sponsorcommissie St. Mauritius                                     

Wil je ook graag vriend worden van St. Mauritius? Vul het aanmeldformulier in en lever deze in bij je trainer of klik hier voor een digitale aanvraag.

Klik hier voor een overzicht van de Vrienden van St. Mauritius

Sponsors

QR donatie