Teamsponsors

St. Mauritius heeft heren- en damesteams actief in verschillende divisies binnen de turnsport. Als teamsponsor kunt u uw bedrijfsnaam verbinden aan één van onze turnteams. Teamsponsors steunen deze teams door een financiële bijdrage aan de vereniging.

Opbrengsten uit teamsponsoring komen ten goede aan onze vereniging in zijn algemeenheid. Een hoog niveau binnen de selectie bereiken wij door een hoogwaardige opleiding met kwaliteit in faciliteiten en begeleiding in de recreatiesport. De recreatie vormt dan ook een belangrijke focus binnen de sponsoring.

Als teamsponsor kunt u voor een periode van 3 jaar u bedrijfsnaam aan een specifiek team verbinden. Wij vermelden uw bedrijfsnaam op trainingspakken, onze website, in de wedstrijdverslagen (Nivo en website) en op reclameborden tijdens thuiswedstrijden van het team. Tevens verzorgen wij bij aanvang van de sponsoring een interview in de Nivo en op onze website.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Nico Sier (06-51515440) of stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Sponsors

QR donatie