Hoofdsponsor

Als hoofdsponsor kunt u uw bedrijfsnaam verbinden aan onze vereniging. Een unieke manier om reclame te maken voor uw bedrijf en door uw steun kunnen wij betere trainers inhuren, meer trainingsuren organiseren en betere materialen aanschaffen.

Wij onderscheiden twee doelgroepen: de hele vereniging (topsponsor) en het selectieturnen. In overleg met u wordt 75% van het bedrag voor de gekozen doelgroep aangewend. Hiervan besteden wij minimaal de helft aan faciliteiten die het turnniveau verhogen. De overige 25% van de sponsoring wenden wij aan voor de vereniging in zijn algemeenheid.

Als hoofdsponsor verbindt u uw bedrijfsnaam aan onze accommodatie en vermelden wij uw bedrijfsnaam op correspondentie van onze vereniging, trainingspakken en onze website. Tijdens evenementen en toernooien plaatsen wij een reclamebord van uw bedrijf en vermelden wij uw bedrijfsnaam in het programmablad. Tevens verzorgen wij bij aanvang van de sponsoring een interview in de Nivo en op onze website.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Nico Sier (06-51515440) of een email sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Sponsors

QR donatie