Mercuur Bouw Gymtoernooi succesvol verlopen

Op zondag 11 november streden 100 recreanten van turnvereniging St. Mauritius om de felbegeerde trofee van het jaarlijks terugkerende Mercuur Bouw Toernooi. Dit jaar alweer de 39e editie. Ook dit keer heeft de organisatie weer een aantal uitdagende gymopdrachten klaar staan. Alle kinderen hebben de oefeningen tijdens de gymlessen goed geoefend en hadden zin in de wedstrijd.

Het was een grote opkomst van papa’s, mama’s opa’s en oma’s en natuurlijk de broertjes en zusjes. Na de wedstrijd verzorgden de selectieleden een demonstratie. Hierin kwamen na de warming up verschillende oefeningen naar voren welke tijdens de lessen geoefend worden.
De spanning steeg toen alle winnaars van de twaalf teams naar voren werden geroepen. Wedstrijdleider Theo Schilder maakte daarom snel bekend dat Lizz Smit de winnaar is geworden van het hele toernooi. Lizz kreeg een hele grote wisselbeker mee naar huis. Alle andere kinderen gingen met een medaille om de nek weer huiswaarts. 
Van alle deelnemende ploegen zijn dit de winnaars geworden:
1) Bram de Boer
2) Ariane Mooyer
3) Shanna Kes
4) Lizz Smit
5) Milou Bien
6) Lynn Smit
7) Charlotte Mol
8) Noa Koning
9) Dylan v.d. Waarden
10) Elise Roeleveld
11) Sophie Wensveen
12) Lieke Plat

St. Mauritius bedankt Mercuur Bouw voor de sponsoring van dit toernooi en directeur Chris de Boer voor het uitreiken van de prijzen. Daarnaast dank aan alle vrijwilligers die hebben geholpen met het opzetten en afbreken van alle toestellen, alle juryleden die elk jaar weer de kinderen komen beoordelen, alle begeleiders die de kinderen tijdens het hele toernooi bijstaan en zo nodig helpen met de oefening, alle vrijwilligers van de organisatie zoals de teltafel, catering (Lisa Karels), EHBO en presentatie.

 

Sponsors

QR donatie