Samenwerking St.Mauritius en UBV Uitzendbureau

 Al jaren heeft ons zusterbedrijf Succes Schoonmaak een directe binding met Gymnastiek- en turnvereniging St Mauritius Volendam als sponsor van de 3e en 4e divisie dames selectie. UBV wil daarom ook een duit in het zakje doen en daar hebben we jou bij nodig.

Gymnastiek- en turnvereniging St. Mauritius Volendam en UBV gaan nu een unieke samenwerking aan:
* meld bij inschrijving dat je via St. Mauritius komt
* UBV zoekt een baan voor je
* Jij verdient loon volgens cao
* Jij verdient ook wat voor de club

Wanneer jij aan het werk gaat via UBV, betaalt UBV een stukje van hun rendement aan de clubkas van Gymnastiek- en turnvereniging St. Mauritius Volendam! Dus een win-win situatie voor iedereen die de club een warm hart toedraagt!

Wat is een uitzendbaan?

Een uitzendbaan is in principe een tijdelijke baan maar is ook een ideale opstap naar een vaste baan. Je werkt op uitzendbasis, dat wil zeggen dat je  werkt met een contract, maar deze is op elk moment opzegbaar. UBV betaalt wekelijks jouw loon en betaalt voor jou ook al je sociale premies. Ook bouw je vakantiegeld en vakantiedagen op.  Je kunt als uitzendkracht tijdelijk gaan werken, omdat je een bepaalde periode wilt overbruggen, of geen gat in je cv wilt hebben. Maar ook voor langere tijd hebben bedrijven uitzendkrachten nodig en kun je aan de slag!

Ben je op zoek naar werk, en is er een bedrijf waar je aan de slag kan? Maar kan dat bedrijf jou niet, of niet direct, op contract nemen? Dan hebben we via UBV  ook een oplossing! Wij zorgen dan dat je een uitzendcontract krijgt met een loon wat je met het bedrijf hebt afgesproken. Elke week krijg je jouw salaris van ons uitbetaald, door middel van de uren die jij of het bedrijf aan ons toestuurt.  Je bouwt gewoon vakantiedagen en –geld op en bent verzekerd bij ziekte.  
Er zijn dus diverse manieren waarop UBV voor jou aan de slag kan!

Veel voorkomende vragen

Maar werken voor een uitzendbureau, is dat niet heel onvoordelig?
Er wordt vaak beweerd dat wanneer je via een uitzendbureau werkt dat dan een deel van je salaris wordt ingehouden. Dit is zeker niet zo!

UBV is een ABU en NEN-gecertificeerd uitzendbureau. Daarom zijn wij o.a. verplicht de salarisschalen van de opdrachtgever aan te houden. Daarnaast bouw je vakantiedagen op en 8% vakantiegeld! Je krijgt dus een normaal salaris. Het bedrijf betaalt een tarief aan het uitzendbureau, en UBV garandeert aan jou je salarisbetaling!

Meer informatie? Bekijk onze website: www.ubv.nl, bel 0299-398070 of loop bij ons binnen op de Julianaweg 45a.
Pim Ligthart, Flora Doeven & Daniëlle Veerman staan voor je klaar!

Sponsors

QR donatie