1e plaatsingswedstrijd 4e divisie heren 2012

Prima resultaten turners 4e divisie

Afgelopen zondag hebben de turners in de 4e divisie hun eerste plaatsingswedstrijd geturnd in Grootebroek. In alle vroegte en sneeuw en ijs trotserend turnden de 3 turners een prima wedstrijd.

Deze wedstrijd is de eerste plaatsingswedstrijd voor het NK 4e divisie in Volendam in mei en de districtsfinale in Utrecht in juni.

De volgende voorwedstrijd zal op 18 maart worden geturnd in Den Helder. De uitslag van beide wedstrijden bepaalt de doorstroming. 

In de mooie turnhal van GTS Stedebroec turnden Jeffrey Smit en Dorin Radelescu in de categorie Benjamin, nivo 11.

Deze jonge turners turnden een mooie wedstrijd wat resulteerde in 2 medailles. Jeffrey Smit turnde zich naar een zilveren medaille. Met goede cijfers op vloer en rekstok haalde Jeffrey bijna 100 punten. Voltige en brug hebben nog aandacht nodig. Dorin mocht op de hoogste trede van het podium. Met een 1e plaats kreeg hij de gouden medaille omgehangen. Dorin turnde allround met op alle toestellen goede scores waarmee hij bijna 110 punten haalde.

Jelke Hoogzaad turnde zijn allereerste wedstrijd in de categorie Instap nivo 12. Jelke is afgelopen herfst ingestroomd en heeft dus veel trainingswerk moeten doen om wedstrijd klaar te zijn. Jelke turnde een uitstekende wedstrijd. Omdat voltige nog niet helemaal klaar was, kwam Jelke net tekort voor een podiumplaats. Maar met een 4e plaats kan Jelke tevreden terugkijken op zijn eerste wedstrijd en biedt dit veel mogelijkheden voor een goed vervolg.

Sponsors

QR donatie