Beweegdiplomafeest bij St. Mauritius

 

Zaterdag 30 januari lieten 17 kinderen in leeftijd variërend van 2 tot 5 jaar aan ouders, grootouders, andere familieleden en tal van bekenden zien wat ze de afgelopen weken hebben geleerd tijdens de lessen Ouder & Kind Gym bij gymnastiekvereniging St. Mauritius in Volendam. Voor hun prestaties, zowel die van zaterdag als die geleverd tijdens alle voorafgaande lessen, krijgen de kinderen een Beweegdiploma dat aantoont dat ze stuk voor stuk de basisbeginselen van het bewegen beheersen. Want daar is het allemaal om te doen: bewegen!

Het was voor de kinderen de grote dag om te laten zien wat ze de afgelopen weken bij juf Sharon en juf Thea hebben geleerd. Dit keer waren er 17 kinderen die hun diploma in ontvangst mochten nemen. Helaas konden er drie deze middag niet aanwezig zijn, maar de andere kinderen hebben heel goed hun best gedaan.

Er werd als echte Tarzans aan de trapezestok gezwaaid. Ook het beklimmen van de berg ging in razend tempo. Gelukkig ging het balanceren over de balk ook heel goed en is er niemand gevallen. Het springen van de grote blokken ging zonder problemen, dus we zijn heel trots ze. Met het zweet op hun gezicht hebben alle kinderen laten zien dat ze het diploma dik verdiend hadden. Ook de in grote getalen aanwezige toeschouwers waren het hier mee eens en gaven een oorverdovend applaus aan deze toppers.

We kunnen met een gerust hart zeggen dat deze kinderen klaar zijn voor het vervolg op dit Beweegdiploma 1 en we hopen dan ook dat we ze binnenkort zullen zien op het feestje voor het Beweegdiploma 2!

 

Sponsors

QR donatie